Menu

Ingredienser

+

Tunisisk Tajine


Till skillnad från Marockansk Tajine som är en gryta så gör Tunisierna något som skulle kunna kallas en ugnsomelett. Hur som helst så är det en lätt rätt att göra med ordentligt kryddig smak som resultat.

...

Förberedelser

  1. Tunisisk Tajine

    • Bryn potatisen i olja tills fin färg och genomstekt. Tillsätt lök och Knorr Professional Vitlök kryddpuré och låt svetta runt en stund. Häll i en bunke.
    • Bryn aubergine och paprika i olja tills de är mjuka. Tillsätt alla kryddor och låt svetta en stund. Häll över i potatisbunken och blanda väl.
    • Vispa äggen lätt tillsammans med persilja. Smaka av med salt och peppar.
    • Häll grönsakerna i en smord form. Slå på äggen. Grädda i ugn 180 grader i ca 20 minuter.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny