Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tunisisk Tajine

  • Potatis, fast tärnad 3x3 cm 500.0 g
  • Rapsolja 60.0 g
  • Lök, tärnad 150.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Aubergine, i 1x1 cm tärningar 500.0 g
  • Paprika, röd tärnad 500.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g
  • KNORR Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg "Utförsäljning 50% rabatt" 30.0 g
  • Gurkmeja 3.0 g
  • Spiskummin malen 2.0 g
  • Ägg, färska 600.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  1. Tunisisk Tajine

    • Bryn potatisen i olja tills fin färg och genomstekt. Tillsätt lök och Knorr Professional Vitlök kryddpuré och låt svetta runt en stund. Häll i en bunke.
    • Bryn aubergine och paprika i olja tills de är mjuka. Tillsätt alla kryddor och låt svetta en stund. Häll över i potatisbunken och blanda väl.
    • Vispa äggen lätt tillsammans med persilja. Smaka av med salt och peppar.
    • Häll grönsakerna i en smord form. Slå på äggen. Grädda i ugn 180 grader i ca 20 minuter.