Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Vegetarisk masala gryta

  • Vatten 1.0 l
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 1.0 l
  • Knorr Hönsbuljong, pasta 1 x 5 kg 25.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 20.0 g
  • KNORR Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L, Utgår v 5 2017, Ersätts av 49026101 15.0 g
  • Milda Såsbas, 100% fett 1 x 10 L 100.0 ml
  • Sötpotatis, skalad tärnad 250.0 g
  • Paprika, tärnad (gul&röd) 250.0 g
  • Lök, tärnad 250.0 g
  • haricots verts 250.0 g
  • Svamp, champinjon 263.0 g
  • Aubergine, äggplanta 263.0 g
  • Morötter 200.0 g
  • Grön squash 200.0 g
  • Chili, röd urkärnad hackad 100.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Garam masala 60.0 g
  • Spiskummin malen 5.0 g
  1. Vegetarisk masala gryta

    • Vispa ihop vatten, kokosmjölk, Knorr Hönsbuljong, Knorr Grönsaksfond, Knorr Kycklingfond och värm utan att låta det koka.
    • Skala och skär grönsaker i lagom stora bitar. Skär gärna sötpotatisen i något mindre bitar än de övriga grönsakerna.
    • Sautera först sötpotatisen, eftersom den har lite längre tillagningstid, och lägg därefter i resten av grönsakerna.
    • Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Vitlökspuré och sautera ytterligare 1 minut.
    • Tillsätt garam masala och sautera hastigt, så att masalan inte bränner vid.
    • Häll i vätskan och tillsätt spiskummin. Låt rätten sjuda i cirka 10 minuter, eller tills grönsakerna är mjuka.
  2. Till servering

    • Servera med ris och/eller bröd.