Ingredienser
Sallad på spetskål och rödbetor
-
Rödbetor 1.0 kg
-
Spetskål 600.0 g
-
Vatten 1.0 l
-
Hasselnötter, malda 150.0 g
-
Äpple (Aroma) 600.0 g
-
Ärtskott 150.0 g
Förberedelser
-
Sallad på spetskål och rödbetor
- Koka rödbetorna till de blir mjuka. Skala dem när de har svalnat lite grand och skär dem i rustika bitar.
- Skiva spetskålen grovt och koka upp den snabbt i vatten med Knorr Grönsaksfond. Häll av kålen i ett durkslag och låt den svalna.
- Rosta hasselnötterna lätt i en stekpanna.
- Lägg rödbetsbitarna i en marinad av HELLMANN`S Citrus Vinaigrette och MAILLE Dijon Original.
- Blanda spetskål, rödbetor, äpple och ärtskott och strö över hackade hasselnötter.
- Tips! Den här salladen är supergod till en bit stekt fågel eller fisk. Spetskålen kan ersättas med rå, tunnskuren grönkål.