Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sallad på spetskål och rödbetor

  • Rödbetor 1.0 kg
  • Spetskål 600.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 15.0 g
  • Hasselnötter, malda 150.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 50.0 ml
  • MAILLE Senap Dijon Original 12 x 215 g 20.0 g
  • Äpple (Aroma) 600.0 g
  • Ärtskott 150.0 g
  1. Sallad på spetskål och rödbetor

    • Koka rödbetorna till de blir mjuka. Skala dem när de har svalnat lite grand och skär dem i rustika bitar.
    • Skiva spetskålen grovt och koka upp den snabbt i vatten med Knorr Grönsaksfond. Häll av kålen i ett durkslag och låt den svalna.
    • Rosta hasselnötterna lätt i en stekpanna.
    • Lägg rödbetsbitarna i en marinad av HELLMANN`S Citrus Vinaigrette och MAILLE Dijon Original.
    • Blanda spetskål, rödbetor, äpple och ärtskott och strö över hackade hasselnötter.
    • Tips! Den här salladen är supergod till en bit stekt fågel eller fisk. Spetskålen kan ersättas med rå, tunnskuren grönkål.