Menu

Ingredienser

+

Sallad på spetskål och rödbetor


En spetskålssallad med rödbetor, äpplen och hasselnötter, kan det blir mer danskt än så? Här kombineras olika nordiska råvaror i en spröd sallad som är både salt, sur, söt och bitter.

...

Förberedelser

  1. Sallad på spetskål och rödbetor

    • Koka rödbetorna till de blir mjuka. Skala dem när de har svalnat lite grand och skär dem i rustika bitar.
    • Skiva spetskålen grovt och koka upp den snabbt i vatten med Knorr Grönsaksfond. Häll av kålen i ett durkslag och låt den svalna.
    • Rosta hasselnötterna lätt i en stekpanna.
    • Lägg rödbetsbitarna i en marinad av HELLMANN`S Citrus Vinaigrette och MAILLE Dijon Original.
    • Blanda spetskål, rödbetor, äpple och ärtskott och strö över hackade hasselnötter.
    • Tips! Den här salladen är supergod till en bit stekt fågel eller fisk. Spetskålen kan ersättas med rå, tunnskuren grönkål.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny