Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Olja, oliv 6.0 msk
  • Lök, gul, fin hackad 150.0 g
  • Morot,fin tärnad 125.0 g
  • Vitlök 4 rivna och en hel 5.0 stk
  • Bönor, blackeye blötlagda över natten 450.0 g
  • Sidfläsk, kallrökt 75.0 g
  • Vatten 1.8 l
  • Lagerblad 2.0 st
  • Bröd, baguette skivad
  • Persilja, hackad 0.5 dl
  • Ost, parmesan riven
  1. Gör så här

    • Mjukstek lök, morot och vitlök i olivolja vid moderat värme utan att de tar färg. Tillsätt bönor, rökt bacon, Knorr Hönsbuljong, vatten och lagerblad koka upp och sjud tills bönorna är mjuka ca 1 – 1.5 timma. Krydda med salt och peppar. Låt dra.
    • Pensla bröd skivor med olivolja och vitlök och rosta i ugn.
    • Lyft ur fläsk och lagerblad och slå av buljongen från bönorna. Blanda bönor med 1 msk olivolja, krydda med salt och peppar och addera fräschör lite nypressad citron.
    • Servera bönröranpå vitlöksbröd med färsk riven parmesan och ny hackad persilja.