Menu

Ingredienser

+

Pommes frites

Fisk

Indisk picklad gurka

Korma Remoulade


Kombinera med hemgjord Korma remoulade, färsk indisk pressgurka, tandoorikryddade pommes frites och citron för en riktigt fantastiskt frasig och fräsh måltid!

...

Förberedelser

  1. Pommes frites

    • Blanda Knorr Cold Base Potatismos med MAIZENA Snowflake och blanda med kallt vatten till en slät “deg”.
    • Kavla ut potatisdegen mellan två bakplåtspapper till cirka 1 cm tjocklek. Låt "moset" vila i kylskåpet i en timme och skär sedan i pommes frites-storlek och frys in.
    • Panera de frysta pommes i MAIZENA Snowflake och fritera vid 180 grader tills de är halvfärdiga. Låt dem vila i 5 minuter och fritera igen tills pommes fritesen är gyllene.
    • Krydda omedelbart med tandoorikryddan.
  2. Fisk

    • Salta fisken och låt den vila i 1,5 timmar.
    • Blanda vatten, mjöl och MAIZENA Snowflake, vispa till en slät smet. Kyl i 30 minuter innan användning.
    • Skär fisken i portioner, panera i MAIZENA Majsstärkelse och doppa i smeten, panera sedan i panko. Fritera vid 180°C tills gyllenbrun.
  3. Indisk picklad gurka

    • Rosta bockhornsklöver och korianderfrön i en het torr panna.
    • Koka upp Maille Äppelcidervinäger i en kastrull och tillsätt kryddor, socker och salt. Sjud tills sockret löser sig. Låt svalna.
    • Skiva gurkan tunt (cirka 2 mm) på en mandolin. Lägg gurkan, skivad chili och ingefära i en vakuumpåse och tillsätt vinägerblandningen. Vakuumförsegla och låt gurkan och kryddorna marinera över natten.
    • Tillsätt finhackad färsk koriander före servering.
  4. Korma Remoulade

    • Blanda HELLMANN’S Professional med korma pasta, pickles och smaka av med Knorr Umami, citronsaft och citronskal.
    Servering: Servera fisken med pommes frites, picklad gurka och korma remoulade. Garnera med citronklyftor och färsk koriander.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny