+

Pho buljong

Fisken och risnudlarna

  • Kolja, filé 750 g
  • Nudlar, ris 800 g

Till servering

  • Lök, strimlad 150 g
  • Böngroddar 222 g
  • Garnityr:
  • Basilika, thai 20 g
  • Lök, rostad 100 g
  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorrfiskfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PPROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.

  2. Fisken och risnudlarna

    • Lägg ner fiskbitarna i buljongen och låt dem sjuda klara. Lyft upp fisken och lägg den åt sidan.
    • Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
  3. Till servering

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och fisk i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och köttet. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.

+