Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pho buljong

  • Vatten 2.5 l
  • Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L 50.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Socker 25.0 g
  • Kanel, hel 2.0 st
  • Stjärnanis
  • Kryddnejlika, malen
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 15.0 g

Fisken och risnudlarna

  • Kolja, filé 750.0 g
  • Nudlar, ris 800.0 g

Till servering

  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Böngroddar 222.0 g
  • Garnityr:
  • Basilika, thai 20.0 g
  • Lök, rostad 100.0 g
  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorrfiskfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PPROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
  2. Fisken och risnudlarna

    • Lägg ner fiskbitarna i buljongen och låt dem sjuda klara. Lyft upp fisken och lägg den åt sidan.
    • Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
  3. Till servering

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och fisk i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och köttet. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.