Menu

Ingredienser

+

Pho buljong

Fisken och risnudlarna

  • Kolja, filé 750.0 g
  • Nudlar, ris 800.0 g

Till servering

  • Lök, strimlad 150.0 g
  • Böngroddar 222.0 g
  • Garnityr:
  • Basilika, thai 20.0 g
  • Lök, rostad 100.0 g

Pho, som uttalas fuh, är en nudelsoppa som många anser vara Vietnams nationalrätt. Hemligheten bakom soppan är alltid den smakrika buljongen. Den serveras som frukost, lunch eller middag, och ofta som gatumat. Här ett recept på pho med fisk.

...

Förberedelser

  1. Pho buljong

    • Häll vatten, Knorrfiskfond och lök i en kastrull. Tillsätt socker, kanel, stjärnanis och nejlikor. Klicka ner Knorr PPROFESSIONAL kryddpuréer. Koka upp, sänk värmen till låg och låt sjuda 30 minuter.
    • Sila ner buljongen i en ren kastrull, koka upp och fortsätt att sjuda.
  2. Fisken och risnudlarna

    • Lägg ner fiskbitarna i buljongen och låt dem sjuda klara. Lyft upp fisken och lägg den åt sidan.
    • Tillaga risnudlarna efter anvisning på förpackningen.
  3. Till servering

    • Arrangera nudlar, böngroddar, färsk lök och fisk i skålar. Häll den heta buljongen över nudlarna och köttet. Servera rostad lök och thaibasilika i skålar att toppa med.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny