Menu

 

En hyllning till kött och köttälskare!

Vi är många som älskar smaken av en riktigt god burgare. Och trots att medvetandegraden är lika hög som viljan att ”välja rätt” är stark, känns det ofta som en uppoffring att beställa och servera något som inte når ända fram. En grönsaksbiff ger ju inte en köttupplevelse. Håller du med? Då är det bara att läsa vidare.

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger är någonting så ovanligt som en vegansk hyllningssång till kött och alla som älskar att äta och tillaga kött men ändå vill göra skillnad. Därför har vi gjort allt i vår makt för att skapa en burgare som är otroligt lik kött ifråga om såväl smak som känsla och utseende.

Enkel att smasha!

Raw NoBeef Burger går alldeles utmärkt att smasha om du och dina gäster föredrar det. I filmen nedan visar vår kock Magnus Rydberg hur han brukar göra.

Häng med när vår kock Magnus Rydberg gör en smash burger på vår växtbaserade burgare Raw NoBeef Burger från The Vegetarian Butcher!

00:00

Raw NoBeef Burger in action!

The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger är inte bara en saftig och vegansk burgare. Den är enkel att laga också. Detta vet inte minst Daniel Müllern som har tagit fram några riktiga jaw-dropping-burger-swapping recept som vi hoppas ska gå hem hos dina gäster. Titta själv!

Stekpanna, grill eller BBQ? Du bestämmer!

Hur vill du tillaga din Raw NoBeef Burger? Här är några tips på hur du lyckas med din favoritmetod och i filmen nedan hittar du ännu fler tips.

Obs! Burgaren är rosa i mitten även efter att den tillagats! Se dock till att den är varm rakt igenom innan den serveras.

Få reda på alla viktiga detaljer!

Klicka här för att få reda på alla viktiga detaljer om vår burgare.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny