Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tunisisk vegoburgare

  • Couscous, kokt 500.0 g
  • Aubergine, tärnad, rostad 150.0 g
  • Harissa 5.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Aubergine, äggplanta 250.0 g
  • Paprika, grillad 250.0 g
  • Bröd, Hamburgare 10.0 st
  • Ost, haloumi riven 250.0 g
  1. Tunisisk vegoburgare

    • Mixa cous cous och aubergine i matberedare till en geggig men ändå fast massa.
    • Vänd i Harissa, Knorr Professional Paprika kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och MAIZENA Snowflake. .
    • Forma till tio stycken puckar och låt dom ligga i kylen minst en timme.
    • Stek burgarna klara i Milda Flytande Margarin. Lägg på halloumi på varje burgare och gratinera.
    • Fyll hamburgerbröden med skivad, stekt aubergine, grillad paprika och en burgare med ost.