Tunisisk vegoburgare
En vegoburgare inspirerad av tunisiska smaker gjord av cous cous, naturligtvis, och aubergine.

Ingredienser
Tunisisk vegoburgare
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Tunisisk vegoburgare
Couscous, kokt
/g
500.0 g
0%
Aubergine, tärnad, rostad
/g
150.0 g
0%
Harissa
/g
5.0 g
0%
Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
30.0 g
0%

Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
10.0 g
0%

MAIZENA Snowflake, modifierad stärkelse 2 x 2 kg
/g
15.0 g
0%

Smör eller margarin
/g
50.0 g
0%
Aubergine, äggplanta
/g
250.0 g
0%
Paprika, grillad
/g
250.0 g
0%
Bröd, Hamburgare
/st
10.0 st
0%
Ost, haloumi riven
/g
250.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Tunisisk vegoburgare
-
Couscous, kokt 500.0 g
-
Aubergine, tärnad, rostad 150.0 g
-
Harissa 5.0 g
-
Smör eller margarin 50.0 g
-
Aubergine, äggplanta 250.0 g
-
Paprika, grillad 250.0 g
-
Bröd, Hamburgare 10.0 st
-
Ost, haloumi riven 250.0 g
Förberedelser
-
Tunisisk vegoburgare
- Mixa cous cous och aubergine i matberedare till en geggig men ändå fast massa.
- Vänd i Harissa, Knorr Professional Paprika kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och MAIZENA Snowflake. .
- Forma till tio stycken puckar och låt dom ligga i kylen minst en timme.
- Stek burgarna klara i smör. Lägg på halloumi på varje burgare och gratinera.
- Fyll hamburgerbröden med skivad, stekt aubergine, grillad paprika och en burgare med ost.