Tunisisk vegoburgare
En vegoburgare inspirerad av tunisiska smaker gjord av cous cous, naturligtvis, och aubergine.

Ingredienser
Tunisisk vegoburgare
-
Couscous, kokt 500.0 g
-
Aubergine, tärnad, rostad 150.0 g
-
Harissa 5.0 g
-
Smör eller margarin 50.0 g
-
Aubergine, äggplanta 250.0 g
-
Paprika, grillad 250.0 g
-
Bröd, Hamburgare 10.0 st
-
Ost, haloumi riven 250.0 g
Förberedelser
-
Tunisisk vegoburgare
- Mixa cous cous och aubergine i matberedare till en geggig men ändå fast massa.
- Vänd i Harissa, Knorr Professional Paprika kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré och MAIZENA Snowflake. .
- Forma till tio stycken puckar och låt dom ligga i kylen minst en timme.
- Stek burgarna klara i smör. Lägg på halloumi på varje burgare och gratinera.
- Fyll hamburgerbröden med skivad, stekt aubergine, grillad paprika och en burgare med ost.