Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Srirachamajonnäs med friterat rispapper

  • Srirachasås 5.0 g
  • Limejuice 5.0 ml
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 5.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 200.0 g
  • Rispapper 10.0 g
  • PHASE Vegetabilisk Friteringsolja 1 x 10 L 5.0 dl
  • Korianderfrö, malen 2.0 g
  1. Srirachamajonnäs med friterat rispapper

    • Blanda HELLMANN’S Majonnäs, Knorr Professional Ingefära kryddpuré, Sriracha och limejuice.
    • Dela rispapper i mindre bitar och fritera i PHASE Vegetabilisk Friteringsolja på 200 grader i 10 sekunder, låt rinna av på papper.
    • Krydda med koriander och salt. Spritsa en klick srirachamajonnäs på varje rispappersbit.