Srirachamajonnäs med friterat rispapper
Friterat rispapper är krispigt och tillsammans med lite sting från majonnäsen blir det riktigt gott.

Ingredienser
Srirachamajonnäs med friterat rispapper
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Srirachamajonnäs med friterat rispapper
Srirachasås
/g
5.0 g
0%
Limejuice
/cl
5.0 cl
0%
Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
5.0 g
0%

HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg
/g
200.0 g
0%

Rispapper
/g
10.0 g
0%
Frityrolja
/ml
500.0 ml
0%
Korianderfrö, malen
/g
2.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Srirachamajonnäs med friterat rispapper
-
Srirachasås 5.0 g
-
Limejuice 5.0 cl
-
Rispapper 10.0 g
-
Frityrolja 500.0 ml
-
Korianderfrö, malen 2.0 g
Förberedelser
-
Srirachamajonnäs med friterat rispapper
- Blanda HELLMANN’S Majonnäs, Knorr Professional Ingefära kryddpuré, Sriracha och limejuice.
- Dela rispapper i mindre bitar och fritera i friteringsolja på 200 grader i 10 sekunder, låt rinna av på papper.
- Krydda med koriander och salt. Spritsa en klick srirachamajonnäs på varje rispappersbit.