Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pumpasoppa

  • Pumpa, butternut tärnad 2000.0 g
  • Margarin, flytande 100.0 g
  • Vitlök, hackad 25.0 g
  • Lök, tärnad 160.0 g
  • Äpplen (Granny Smith) 360.0 g
  • Ingefära, färsk hackad 50.0 g
  • Vatten 2000.0 ml
  • Citron, juice färskpressad 60.0 g
  • Citron,zest 4.0 g
  • Grädde eller gräddalternativ 100.0 ml
  • Knorr Hönsbuljong lågsalt 3x1kg 32.0 g

Till servering

  • Rostade pumpakärnor 50.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 24.0 g
  • Yoghurt, turkisk 150.0 g
  1. Pumpasoppa

    • Fräs lök, pumpa, äpple, vitlök och ingefära i matfett i 5 minuter, rör med jämna mellanrum.
    • Tillsätt vatten och Knorr Hönsbuljong, låg salt och låt pumpan sjuda mjuk i 20 minuter.
    • Slå på grädde, citron juice, citron zest, Knorr PROFESSIONAL Rökt Chilipuré och Knorr Kycklingfond och koka upp.
    • Mixa soppan slät.
  2. Till servering

    • Servera soppan med en klick turkisk yoghurt, rostade pumpakärnor, färsk koriander, nybakat bröd och ost.