+

Pumpasoppa

Till servering

  • Rostade pumpakärnor 50 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 24 g
  • Yoghurt, turkisk 150 g
  1. Pumpasoppa

    • Fräs lök, pumpa, äpple, vitlök och ingefära i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i 5 minuter, rör med jämna mellanrum.
    • Tillsätt vatten och Knorr Hönsbuljong, låg salt och låt pumpan sjuda mjuk i 20 minuter.
    • Slå på Knorr Visp 31 %, citron juice, citron zest, Knorr PROFESSIONAL Rökt Chilipuré och Knorr Kycklingfond och koka upp.
    • Mixa soppan slät.
  2. Till servering

    • Servera soppan med en klick turkisk yoghurt, rostade pumpakärnor, färsk koriander, nybakat bröd och ost.

+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto