Menu

Ingredienser

+

Gör grytan

Förberedelser

  1. Gör grytan

    • Fräs löken mjuk i olja 5 minuter på medelvärme, tills löken och vitlök börjar få färg. Sänk värmen till låg och tillsätt selleri, peppar, gurkmeja och kanel. Fräs ytterligare någon minut och rör hela tiden.
    • Tillsätt linser, kikärter, Knorr Tomatino, saffran och persilja. Koka upp, sänk värmen och sjud på låg värme ca 15 minuter. Rör om med jämna mellanrum.
    • Tillsätt pumpa, vatten, Knorr Grönsaksfond och lagerblad. Koka upp, sänk värmen till låg och sjud grytan under lock 25 minuter.
    • Tillsätt pastan (risoni) och sjud vidare tills pastan är klar. Smaka av och justera kryddningen med salt och peppar.



  2. Till servering

    • Strö färsk koriander över grytan före servering.
    • Grytan serveras gärna tillsammans med grönsallad.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny