+

Torsken

  • Torsk, filé 421 g

Citronmajonnäs

Tunnbröd

  • Rågmjöl, fint 500 g
  • Vatten 280 ml

Till servering

  • Krasse 25 g
  • Inlagd blomkål, gulbeta, rödlök
  1. Torsken

    • Stycka torsken och salta den, baka på 100 grader tills en innertemperatur på 40 grader.

  2. Citronmajonnäs

    • Blanda HELLMANN`S REAL Majonnäs med citronjuice och salt.
  3. Tunnbröd

    • Blanda mjöl och vatten slå över det kokande vattnet och blanda i en degblandare. Kavla ut degen ca 5 mm och picka små håll i den utkavlade degen med en gaffel, förvärm en torr panna, stek på båda sidorna, se till att sidorna har ordentligt med färg.

  4. Till servering

    • Anrätta torsken på tunnbröd tillsammans med inlagd blomkål, gulbeta och rödlök, krasse och citronmajonnäs.

+