Menu

Letar du efter ny inspiration? I så fall är du varmt välkommen att följa med på vår kulinariska jorden-runt-resa. Vi har plockat ut det bästa från en rad av planetens mest spännande kök och sedan anpassat recepten för att göra dem enkla att laga här hemma i Sverige, med ingredienser som du kan enkelt kan beställa från din grossist.

Vi vill inspirera dig

Alla vi som arbetar professionellt med mat vet att det är snudd på omöjligt att hitta tid till att följa med i allt som händer i den kulinariska världen. Vad är trendigt? Vad vill dagens gäster se på sina tallrikar? Och var hittar man inspirationen till rätter som gör att de vill komma tillbaka? För att göra livet lite enklare för dig har vi tagit pulsen på vad som händer i ett antal av världens mest spännande kök: det afrikanska, det asiatiska, det nordamerikanska, det sydamerikanska, köket i Mellanöstern samt köken på våra nordiska öar. Vi har besökt allt från stora och välkända restauranger till små oansenliga ”hål i väggen”. Till vår hjälp har vi haft våra egna kockar över hela världen som bidragit med ovärderlig expertis och lokalkännedom.

130 av världens bästa recept

Resultatet av vår jorden-runt-resa är en helt ny samling av moderna och lättlagade recept. Recept som vi hoppas kommer göra det möjligt för dig att skapa spektakulära och autentiska ”world food”-menyer, temaveckor och evenemang.

Trevlig läsning önskar,
Unilever Food Solutions Nordiska Kockteam

Jorden runt på 30 sekunder

00:30

Produkter
Recept
Favoriter
Meny