Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Helbakad rotselleri

  • Selleri, rot 1.2 kg
  • Salt 5.0 g

Stjälkpesto

  • Persiljestjälkar 300.0 g
  • Solrosfrön 50.0 g
  • Rapsolja 100.0 g
  • HELLMANN`S Apple Cider Sherry Vinegar Vinaigrette 6 x 1L 40.0 ml
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  1. Helbakad rotselleri

    • Skär bort den jordiga delen på rotsellerin. Gnid in rotsellerin i lite olja och salta.
    • Baka den hel i ugn 180 grader tills mjuk igenom.
  2. Stjälkpesto

    • Mixa persiljestjälkar, solrosfrön, matolja, HELLMANN’S Apple Cider Sherry Vinager Vinaigrette och Knorr Professional Vitlök kryddpuré till en slät pesto.
    • Dela rotsellerin i mindre bitar och klicka pesto ovanpå.