Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sallad

  • Sparris, grön 600 g
  • Mandelpotatis 400 g
  • Lök, tärnad 200 g
  • Ärtor, gröna 200 g
  • Sallad, frisé röd 200 g
  • Spenat 500 g
  • Gurka, urkärnad och skivad 400 g
  • Ärtskott 100 g
  • Milda Flytande Margarin 4 x 2,5 L 50 g

Dressing

  1. Sallad

    • Skala och koka mandelpotatis i saltat vatten tills den är mjuk, låt svalna.
    • Koka sparris i lättsaltat vatten tills den har lite motstånd kvar i mitten.
    • Hacka och fräs löken i Milda Flytande Margarin, avsluta med ärtorna, låt svalna.
    • Plocka salladen och blanda alla ingredienser.
  2. Dressing

    • Blanda alla ingredienser väl.
    • Rippla hälften av dressingen över salladen, spara resten och servera a part.