Sparrissallad med spenat och mandelpotatis
En frisk variant på potatissallad som gärna tillreds när sparrisen är nyplockad.

Ingredienser
Sallad
-
Sparris, grön 600.0 g
-
Mandelpotatis 400.0 g
-
Lök, tärnad 200.0 g
-
Ärtor, gröna 200.0 g
-
Sallad, frisé röd 200.0 g
-
Spenat 500.0 g
-
Gurka, urkärnad och skivad 400.0 g
-
Ärtskott 100.0 g
-
Milda Flytande Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g
Dressing
-
Rama Professional Fraiche 24 % 8 x 1 L 100.0 g
-
Vatten 300.0 g
-
Persilja, färsk 50.0 g
-
Dill, plockad 50.0 g
Förberedelser
-
Sallad
- Skala och koka mandelpotatis i saltat vatten tills den är mjuk, låt svalna.
- Koka sparris i lättsaltat vatten tills den har lite motstånd kvar i mitten.
- Hacka och fräs löken i Milda Flytande Margarin, avsluta med ärtorna, låt svalna.
- Plocka salladen och blanda alla ingredienser.
-
Dressing
- Blanda alla ingredienser väl.
- Rippla hälften av dressingen över salladen, spara resten och servera a part.