Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till att börja med:

  • Lax, filé 1.3 kg
  • Potatis, skalad 800.0 g
  • Fänkål, tärnad 300.0 g

Till såsen:

  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Hummerfond, koncentrerad 6 x 1 L 75.0 g
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 100.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Salt(1) 4.0 g
  • Svartpeppar, malen 4.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L 5.0 g
  1. Till att börja med:

    • Skär fisken i grytbitar.
    • Koka potatisen och fänkålen var för sig, och kyl ner dem.
    • Dela potatisen i mindre bitar.
  2. Till såsen:

    • Blanda samman vatten, Rama Visp 31%, Knorr Hummerfond och vispa ner Knorr Cold Base Redning och fortsätt att vispa ordentligt.
    • Låt stå i 5 minuter och tillsätt löken, salt, peppar och Winborgs Ättikssprit 12%.
    • Smaka av och justera eventuellt kryddningen.
  3. Avslutningsvis:

    • Smörj ett GN-bläck med Milda Mjölkfritt Margarin och varva laxen med potatis och fänkål.
    • Toppa lådan med ett jämt lager kall sås.
    • Värm fisken i ugn vid 175 grader i 30 minuter.