Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör soppan

  • Linser, röda 800.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 16.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 300.0 g
  • Ingefära, färsk hackad 20.0 g
  • Kanel, hel 2.0 st
  • Vitlök, hackad 32.0 g
  • Gurkmeja 2.0 g
  • Vatten 3.6 l
  • Knorr Kalvfond Ekologisk, koncentrerad 6x1l 80.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Citron, juice färskpressad 40.0 g

Till servering

  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g
  • Ost och bröd
  1. Gör soppan

    • Koka upp vatten, Knorr Ekologisk Kalvfond och Röda linser, tillsätt Knorr Professional Rökt Chilipuré, ingefära, kanel, Knorr Tomatino, Knorr Umami, vitlök och gurkmeja. Sjud under lock vid moderat värme, tills soppan börjar reda, rör med jämna mellanrum.
    • Justera smaken med salt, peppar och citronjuice, lyft ur kanelen och mixa soppan slät.
  2. Till servering

    • Servera med ny hackad persilja, Knorr Fraich 24%, ost och bröd.