Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör soppan

  • Linser, röda 800.0 g
  • Ingefära, färsk hackad 20.0 g
  • Kanel 2.0 st
  • Vitlök, hackad 32.0 g
  • Gurkmeja 2.0 g
  • Vatten 3.6 l
  • Citron, juice färskpressad 40.0 g

Till servering

  • Creme Fraiche 200.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g
  • Ost och bröd
  1. Gör soppan

    • Koka upp vatten, Knorr Hönsbuljong och röda linser, tillsätt Knorr Professional Rökt Chilipuré, ingefära, kanel, Knorr Tomatino, Knorr Umami, vitlök och gurkmeja. Sjud under lock vid moderat värme, tills soppan börjar reda, rör med jämna mellanrum.
    • Justera smaken med salt, peppar och citronjuice, lyft ur kanelen och mixa soppan slät.
  2. Till servering

    • Servera med ny hackad persilja, creme freiche, ost och bröd.