Korv- och kycklinggryta
En smakrik korv- och kycklinggryta som både smakar och doftar av Italien. Färdig pronto!

Ingredienser
Korv- och kycklinggryta
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Till grytan
Kyckling, tärnad
/g
500.0 g
0%
Korv,slantad
/g
400.0 g
0%
Morot, tärnad
/g
500.0 g
0%
Lök, tärnad
/g
500.0 g
0%
Till marinaden
Spiskummin malen
/g
12.0 g
0%
Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
25.0 g
0%

Margarin, flytande
/g
30.0 g
0%
Tomatpuré 5/1
/g
25.0 g
0%
Till sås och gryta
Knorr Peperonata 6 x 2,6 kg
/g
400.0 g
0%
Grädde eller gräddalternativ
/ml
400.0 ml
0%
Vatten
/g
400.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Till grytan
-
Kyckling, tärnad 500.0 g
-
Korv,slantad 400.0 g
-
Morot, tärnad 500.0 g
-
Lök, tärnad 500.0 g
Till marinaden
-
Spiskummin malen 12.0 g
-
Margarin, flytande 30.0 g
-
Tomatpuré 5/1 25.0 g
Till sås och gryta
-
Knorr Peperonata 6 x 2,6 kg 400.0 g
-
Grädde eller gräddalternativ 400.0 ml
-
Vatten 400.0 g
Förberedelser
-
Till grytan
Kyckling, morot och gul lök tärnas i 3x3 cm stora bitar. Korven skivas i 2 cm stora skivor. -
Till marinaden
- Blanda samman alla ingredienser till marinaden.
-
Till sås och gryta
- Blanda samman alla ingredienser till såsen.
- Lägg ner kyckling, korv, morot och lök i marinaden. Blanda.
- Rosta i ugn på 180 grader i 15 min. Slå över såsen och baka ytterligare i 20 minuter.