Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till grytan

  • Kyckling, tärnad 500.0 g
  • Korv,slantad 400.0 g
  • Morot, tärnad 500.0 g
  • Lök, tärnad 500.0 g

Till marinaden

  • Spiskummin malen 12.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 25.0 g
  • Milda Flytande Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Tomatpuré 5/1 25.0 g

Till sås och gryta

  • Knorr Peperonata 6 x 2,6 kg 400.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 800.0 g
  • Knorr Visp 30%, Laktosfri 8 x 1 L 400.0 g
  • Vatten 400.0 g
  1. Till grytan

    Kyckling, morot och gul lök tärnas i 3x3 cm stora bitar. Korven skivas i 2 cm stora skivor.
  2. Till marinaden

    • Blanda samman alla ingredienser till marinaden. 
  3. Till sås och gryta

    • Blanda samman alla ingredienser till såsen. 
    • Lägg ner kyckling, korv, morot och lök i marinaden. Blanda.
    • Rosta i ugn på 180 grader i 15 min. Slå över såsen och baka ytterligare i 20 minuter.