Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pitabrödet

  • Olja, oliv
  • Pitabröd 5.0 st

Till salladen

  • Gurka, urkärnad och skivad 300.0 g
  • Citroner, saltinlagda fint tärnad 100.0 g
  • Tomater, körsbärs- 306.0 g
  • Getost 200.0 g
  • Hjärtsallad 300.0 g
  • Mynta, blad 25.0 g
  • Persilja, hackad 30.0 g
  • Rödlök, skivad 200.0 g

Dressingen

  1. Pitabrödet

    • Bryt bitar av pitabrödet och marinera det i olivoljan. Krydda med havssalt och baka i ugn tills brödet blir knaprigt.
  2. Till salladen

    • Lägg upp salladen med rustikt skuren gurka, tomathalvor, plockad getost, hjärtsallad, rödlök, färsk mynta och hackad persilja. Avsluta med att vända i det knapriga pitabrödet i salladen.
  3. Dressingen

    • Blanda rosépeppar, HELLMANN`S Citrus Vinaigrette, Knorr Kryddpasta Vitlök, spiskummin, Knorr Umami och Winborgs Äppelcidervinäger.
  4. Vid servering

    • Vänd salladen med dressingen.
    • Servera direkt.