Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Köttfärssåsbas

  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 70.0 g

Smaksättning till köttfärssås

  • SLOTTS Chilisås Hink 1 x 5 kg 300.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Kryddpasta Bouquet all'Italiana 2 x 0,34 kg 50.0 g
  • Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 400.0 g
  • Lökpulver 30.0 g
  • Salt 8.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 6.0 g

Köttfärsen

  • Nötkött, färs 1.5 kg

Ostsås bas

  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 100.0 g
  • Vatten 1.0 l

Ostsås smaksättning

  • Knorr Visp 30%, Laktosfri 8 x 1 L 3.0 dl
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 40.0 g
  • Ost, riven 140.0 g
  • Ättika 12% 10.0 g

Lägg lasagnen

  • Knorr Lasagneplattor 1 x 5 kg 500.0 g
  1. Köttfärssåsbas

    • Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät konsistens.
  2. Smaksättning till köttfärssås

    • Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  3. Köttfärsen

    • Stek eller baka av köttfärsen i ugn och låt svalna. Blanda ner färsen i såsen.
  4. Ostsås bas

    • Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät konsistens.
  5. Ostsås smaksättning

    • Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  6. Lägg lasagnen

    • Varva ostsås, lasagneplattor och köttfärssås. Starta i botten och avsluta på toppenmed ostsås.
    • Baka av i ugn 160 grader i 40 minuter.