Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Köttfärssåsbas

Smaksättning till köttfärssås

Köttfärsen

  • Nötkött, färs 1.5 kg

Ostsås bas

Ostsås smaksättning

  • Grädde eller gräddalternativ 300.0 ml
  • Ost, riven 140.0 g
  • Ättika 12% 10.0 g

Lägg lasagnen

  1. Köttfärssåsbas

    • Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät konsistens.
  2. Smaksättning till köttfärssås

    • Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  3. Köttfärsen

    • Stek eller baka av köttfärsen i ugn och låt svalna. Blanda ner färsen i såsen.
  4. Ostsås bas

    • Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät konsistens.
  5. Ostsås smaksättning

    • Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  6. Lägg lasagnen

    • Varva ostsås, lasagneplattor och köttfärssås. Starta i botten och avsluta på toppenmed ostsås.
    • Baka av i ugn 160 grader i 40 minuter.