Menu

Ingredienser

+

Koreansk Chilimajo

Marinad

  • Soja, japansk 5.0 msk
  • Olja, sesam 2.0 msk
  • Citron el lime nypressad 2.0 msk
  • Chilipasta, Koreansk (Go chu jang) 1.0 msk

PokeBowl

  • NoBeef slices, vegobiff strimlor 1 x 6 kg (6 x 1 kg) FRYSVARA 1.0 kg
  • Frityrolja, till fritering
  • Sushiris 6.0 dl
  • Salladslök, fint skurena 10.0 stk
  • Avokado 6.0 st
  • Rädisa, tunt hyvlade 300.0 g
  • Kimchi 500.0 g
  • Bönor, gröna sojabönor frysta 300.0 g
  • Sesamfrön, rostade 30.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro), till servering

Förberedelser

  1. Koreansk Chilimajo

    • Börja med att blanda alla ingredienserna till chilimajon. Ställ i kyl.
  2. Marinad

    • Blanda ihop marinaden och ställ åt sidan
  3. PokeBowl

    • Börja med att blanda alla ingredienserna till chilimajon. Ställ i kyl.
    • Dela avokadosarna på mitten, ta ut kärnan och lossa avokadohalvan från sitt skal. Sota avokadohalvorna med en gasbrännare och skiva sedan i tunna skivor.
    • Koka riset enligt anvisningarna och låt svalna.
    • Lägg riset i botten på en fin skål och toppa med salladslök, kimchi, sojabönor, rädisor och sotad avokado.
    • Fritera The Vegetarian Butcher NoBeef Slices i olja (180*C) i ca 2 minuter. Vänd upp med marinaden.
    • Addera NoBeef Slices till till bowl, spritsa över chilimajo och strössla med sesamfrön. Avsluta med koriander. 
     
Produkter
Recept
Favoriter
Meny