Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sloppy Joe

  • MILDA Liquid Margarine 4 x 2,5 L 40.0 g
  • Lök, tärnad 120.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Nötkött, färs 2.0 kg
  • SLOTTS Ketchup Hink 1 x 5 kg 350.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 20.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 10.0 g
  • Vatten 150.0 ml
  • Knorr Köttbuljong, pasta 2 x 1 kg 15.0 g
  • Socker 15.0 g
  • Salt 8.0 g
  • Svartpeppar, malen 1.0 g
  • Bröd, Hamburgare 10.0 st
  1. Sloppy Joe

    • Värm Milda Flytandemargarin i antingen en stekpanna eller en gryta. Tillsätt lök och sautera tills den blir mjuk. Tillsätt Knorr Professional Kryddpuré Vitlök och Knorr Professional Kryddpuré Rökt Chili och sautera i ytterligare 1–2 minuter.
    • Tillsätt nötfärsen och sautera tills den är brynt. Häll bort eventuellt överflödigt fett.
    • Tillsätt Slott´s Ketchup, Maille Dijon Senap, Winborg Äppelcider vinäger, vatten, Knorr Köttbuljong, socker, salt och peppar. Sänk värmen och låt sjuda i 10–15 minuter. Servera i hamburgerbröd.