Menu

Ingredienser

+

Första steg

  • Ssamjang Sås (eller annan valfri koriansk sås) 2.0 msk
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L **30% RABATT** 3.0 msk

Andra steget

  • gurka, strimlad 1.0 stk
  • picklad ingefära, tunt strimlad 2.0 msk

Steg fyra

  • Sesamfrön, rostade 2.0 msk
  • gravad lax, skuren i tunna skivor 200.0 g

Sommartid i Sverige är tid för gravlax! Prova detta recept som hämtar inspiration från Asien med den koreanska dippsåsen Ssamjang som smaksättare till HELLMANN´S majonnäs. Gott, enkelt men ändå kul och modernt.

...

Förberedelser

  1. Första steg

    • Blanda majonnäsen med Ssamjang sås
  2. Andra steget

    • Skala gurkan och gör långa tunna skivor på längden med hjälp av en potatisskalare och blanda med den finskurna ingefäran.
  3. Tredje steget

    • Blanda gurksalladen med majonnäsen.
  4. Steg fyra

    • Lägg upp lax och gurksallad på en tallrik.
    • Strö över lite rostade sesamfrön.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny