Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till basen

  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 60.0 g

Smaksättning

  • Knorr Visp 30%, Laktosfri 8 x 1 L 5.0 dl
  • SLOTTS Tomatpuré 175.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Ättika 12% 25.0 g
  • Salt 6.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 4.0 g

Avslutningsvis

  • Falukorv 1.9 kg
  • Lök, gul 278.0 g
  1. Till basen

    • Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät koncistens.
  2. Smaksättning

    • Blanda i övriga ingredienser förutom korv och lök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Avslutningsvis

    • Strimla korv och lök.
    • Stek på dessa och blanda ner i såsen.