Menu

Ingredienser

+

Till basen

Smaksättning

Avslutningsvis

  • Falukorv 1.9 kg
  • Lök, gul 278.0 g

Här ett enkelt och gott recept på korvstroganoff! Blanda kallt vatten med Knorr Cold Base stärkelse, låt kallreda i 5 minuter. Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Paprikapuré, SLOTTS Tomatpuré, grädde samt övriga ingredienser. Detta är ett exempel på hur man snabbt och effektivt kan laga mat, utan att hantera värme före uppvärmning.  

...

Förberedelser

  1. Till basen

    • Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät koncistens.
  2. Smaksättning

    • Blanda i övriga ingredienser förutom korv och lök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Avslutningsvis

    • Strimla korv och lök.
    • Stek på dessa och blanda ner i såsen.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny