Korvstroganoff med Cold Base
Här ett enkelt och gott recept på korvstroganoff! Blanda kallt vatten med Knorr Cold Base stärkelse, låt kallreda i 5 minuter. Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Paprikapuré, SLOTTS Tomatpuré, grädde samt övriga ingredienser. Detta är ett exempel på hur man snabbt och effektivt kan laga mat, utan att hantera värme före uppvärmning.

Ingredienser
Korvstroganoff med Cold Base
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Till basen
Vatten
/l
1.0 l
0%
Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg
/g
60.0 g
0%

Smaksättning
Grädde eller gräddalternativ
/ml
500.0 ml
0%
SLOTTS Tomatpuré
/g
175.0 g
0%
Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
40.0 g
0%

Ättika 12%
/g
25.0 g
0%
Salt
/g
6.0 g
0%
Svartpeppar, grovmald
/g
4.0 g
0%
Avslutningsvis
Falukorv
/kg
1.9 kg
0%
Lök, gul
/g
278.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Till basen
-
Vatten 1.0 l
Smaksättning
-
Grädde eller gräddalternativ 500.0 ml
-
SLOTTS Tomatpuré 175.0 g
-
Ättika 12% 25.0 g
-
Salt 6.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 4.0 g
Avslutningsvis
-
Falukorv 1.9 kg
-
Lök, gul 278.0 g
Förberedelser
-
Till basen
- Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät koncistens.
-
Smaksättning
- Blanda i övriga ingredienser förutom korv och lök. Smaka av med salt och peppar.
-
Avslutningsvis
- Strimla korv och lök.
- Stek på dessa och blanda ner i såsen.