Korvstroganoff med Cold Base
Här ett enkelt och gott recept på korvstroganoff! Blanda kallt vatten med Knorr Cold Base stärkelse, låt kallreda i 5 minuter. Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Paprikapuré, SLOTTS Tomatpuré, grädde samt övriga ingredienser. Detta är ett exempel på hur man snabbt och effektivt kan laga mat, utan att hantera värme före uppvärmning.

Ingredienser
Till basen
-
Vatten 1.0 l
Smaksättning
-
Grädde eller gräddalternativ 500.0 ml
-
SLOTTS Tomatpuré 175.0 g
-
Ättika 12% 25.0 g
-
Salt 6.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 4.0 g
Avslutningsvis
-
Falukorv 1.9 kg
-
Lök, gul 278.0 g
Förberedelser
-
Till basen
- Blanda vatten och Cold Base och vispa tills slät koncistens.
-
Smaksättning
- Blanda i övriga ingredienser förutom korv och lök. Smaka av med salt och peppar.
-
Avslutningsvis
- Strimla korv och lök.
- Stek på dessa och blanda ner i såsen.