Ingredienser
Vit sparris och panerad ansjovis med vitlöksdipp
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Gör så här
Sparris, vit
/stk
20.0 stk
0%
Vatten
/l
1.0 l
0%
Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg
/g
50.0 g
0%
Ansjovis
/stk
1.0 stk
0%
1 Bunt Bredbladig Persilja
/
0.0
0%
HELLMANN’S Professional Majonnäs 50%, 1 x 10 L
/g
500.0 g
0%
Vitlök, elefant klyftor
/stk
5.0 stk
0%
Bönor, lima
/kg
100.0 g
0%
Vetemjöl
/g
500.0 g
0%
Ägg
/stk
2.0 stk
0%
4 Dl Öl
/
0.0
0%
Vatten
/l
2.0 dl
0%
Rapsolja
/l
1.0 l
0%
Salt
/g
5.0 g
0%
Socker
/kg
5.0 g
0%
Äggvita (35g)
/st
4.0 st
0%
Frityrolja
/l
2.0 l
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Gör så här
-
Sparris, vit 20.0 stk
-
Vatten 1.0 l
-
Ansjovis 1.0 stk
-
1 Bunt Bredbladig Persilja
-
Vitlök, elefant klyftor 5.0 stk
-
Bönor, lima 100.0 g
-
Vetemjöl 500.0 g
-
Ägg 2.0 stk
-
4 Dl Öl
-
Vatten 2.0 dl
-
Rapsolja 1.0 l
-
Salt 5.0 g
-
Socker 5.0 g
-
Äggvita (35g) 4.0 st
-
Frityrolja 2.0 l