Potatissallad
En mustig potatissallad med lite sälta från ost och syra från kapris. Blir godare om den blandas dagen innan så potatisen får suga i sig lite dressing.

Ingredienser
Potatissallad
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Potatissallad
Potatis, färsk
/kg
2.0 kg
0%
Knipplök
/g
175.0 g
0%
Kapris
/g
150.0 g
0%
Ost, Präst
/g
150.0 g
0%
Spenat
/g
111.0 g
0%
Persilja, färsk
/g
56.0 g
0%
Dressing
MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g
/g
100.0 g
0%

Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Senap och produkter därav: Ja
HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L
/ml
200.0 ml
0%

Sesamfrö och produkter därav: *
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Potatissallad
-
Potatis, färsk 2.0 kg
-
Knipplök 175.0 g
-
Kapris 150.0 g
-
Ost, Präst 150.0 g
-
Spenat 111.0 g
-
Persilja, färsk 56.0 g
Dressing
Förberedelser
-
Potatissallad
- Koka och dela färskpotatisen.
- Hacka knipplök och persilja.
- Blanda alla salladsingredienser.
-
Dressing
- Blanda HELLMANN’S Citrus Vinaigrette med MAILLE Senap Dijon Original till en god dressing.
- Blanda dressingen med salladsingredienserna.