Menu

Ingredienser

+

Gör så här

  • Fläskkarré 2.0 kg
  • Salt 1.0 msk
  • Morötter 250.0 g
  • Lök, gul grov hackad 300.0 g
  • Vitlök, klyfta skivade 5.0 stk
  • Chili, röd 1.0 stk
  • Svartpeppar hel 1.0 msk
  • Vitpeppar hel 1.0 msk
  • Cayennepeppar 1.0 msk
  • Vitlökspulver 0.5 msk
  • Lökpulver 0.5 msk
  • Timjan, torkad 1.0 msk
  • Senap, engelsk (Coleman's) 0.5 msk
  • Fänkål, hela frön 0.5 msk
  • Oregano, torkad 0.5 msk
  • Kummin hel 0.5 msk
  • Chili, Ancho pulver 1.0 msk
  • Socker, farin 0.5 msk
  • Till Servering
  • BBQ sås
  • Bröd, Tortilla

Förberedelser

  1. Gör så här

    • Gör rub genom att mala hela kryddor och blanda med övriga kryddor samt Knorr Skinkbuljong.
    • Salta karrén och täck med rub, låt köttet dra i 30 minuter och slå in det tillsammans med grönsaker i folie. Tillaga i ugn vid 80 grader med halvöppet spjäll i 12 timmar.
    • Ta köttet ur ugnen, låt dra i 30 minuter och dra isär med två gafflar. Mosa grönsakerna och smaksätt med dessa, steksky och BBQ sås efter smak, servera köttet i varma majstortillas.
        
Produkter
Recept
Favoriter
Meny