Menu
+

Till tomat- och kokosfisken

  • Rapsolja 30.0 g
  • Lök, tärnad 140.0 g
  • Lagerblad 1.0 st
  • Kokosmjölk, konserverad 24% 1.0 l
  • Vatten 5.0 dl
  • Salt 8.0 g
  • Sötpotatis, skalad och tärnad 750.0 g
  • Potatis, skalad 750.0 g
  • Paprika 500.0 g
  • Kolja, filé tärnad 1.0 kg
  • Limejuice 0.5 dl
  • Till Servering: Kokos, Färsk Koriander Och Havreris

Morot- och apelsinsallad

  • Morötter, riven 400.0 g
  • Bönor, gröna sojabönor frysta 250.0 kg
  • Apelsin, tärnad 200.0 g
  • Koriander, färsk hackad 2.0 msk
  1. Till tomat- och kokosfisken

    • Sautera löken mjuk. Tillsätt vitlökspuré, Tomatino, kokosmjölk, vatten, lagerblad, salt och grönsaksbuljong. Koka upp och tillsätt potatis och sötpotatis. Låt sjuda i 10 minuter tills potatisen mjuknar.
    • Tillsätt paprikan och smaksätt med limen. Koka upp och sjud i ytterligare någon minut. Tillsätt fisken och låt den ånga färdig under lock. 
    • Vid servering, toppa rätten med kokosflingor och färsk koriander. Komplettera med fräsch morots- och apelsinsallad samt nykokt havreris.
  2. Morot- och apelsinsallad

    • Vänd de tinade sojabönorna med morötter, apelsin, hackad koriander och HELLMANN’S Citrus Vinaigrette. Smaksätt med salt och peppar. Toppa eventuellt med rostade sesamfrön.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny