Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
Ett roligt snacks där pastramikryddan tvistar till det ordentligt.

Ingredienser
Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
KNORR Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
15.0 g
0%

HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg
/g
200.0 g
0%

MAILLE Vitvinsvinäger - flaska, 6x500 ml
/g
3.0 g
0%

Svaveldioxid och sulfit och produkter därav: Ja
Lök, röd
/g
300.0 g
0%
WINBORGS Ättiksprit 12% , 8 x 0,5 L
/ml
30.0 ml
0%

Socker
/g
30.0 g
0%
Vatten
/ml
400.0 ml
0%
Svartpeppar, grovmald
/g
50.0 g
0%
Vitlökspulver
/g
15.0 g
0%
Korianderfrö, malen
/g
10.0 g
0%
Rökt paprikapulver
/g
10.0 g
0%
Rapsolja
/g
2.0 g
0%
Rädisa
/g
250.0 g
0%
Bröd, baguette 15 cm
/st
2.0 st
0%
Lök, rostad
/g
40.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
-
Lök, röd 300.0 g
-
Socker 30.0 g
-
Vatten 400.0 ml
-
Svartpeppar, grovmald 50.0 g
-
Vitlökspulver 15.0 g
-
Korianderfrö, malen 10.0 g
-
Rökt paprikapulver 10.0 g
-
Rapsolja 2.0 g
-
Rädisa 250.0 g
-
Bröd, baguette 15 cm 2.0 st
-
Lök, rostad 40.0 g
Förberedelser
-
Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
- Blanda HELLMANN’S Majonnäs, KNORR Lökfond, koncentrerad och vitvinsvinäger.
- Pickla rödlölken genom att koka upp WINNBORGS Ättiksprit 12%, Socker och 1 dl vatten. Låt svalna. Lägg i löken och förvara i kyl.
- Mixa grovmalen peppar med vitlökspulver, koriander, paprikapulver, 2 dl vatten och rapsolja till en pastramikrydda.
- Dela rädisorna på hälften och skiva Baguetten.
- Klicka på lite lökmajonnäs på baguettskivorna. Doppa rädisorna i pastramikryddan och lägg på baguettskivan. Toppa med picklad lök och rostad lök.