+

Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök

  1. Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök

    • Blanda HELLMANN’S Majonnäs, KNORR Lökfond, koncentrerad och vitvinsvinäger.
    • Pickla rödlölken genom att koka upp WINNBORGS Ättiksprit 12%, Socker och 1 dl vatten. Låt svalna. Lägg i löken och förvara i kyl.
    • Mixa Knorr Professional Peppar kryddpuré med vitlökspulver, koriander, paprikapulver, 2 dl vatten och rapsolja till en pastramikrydda.
    • Dela rädisorna på hälften och skiva Baguetten.
    • Klicka på lite lökmajonnäs på baguettskivorna. Doppa rädisorna i pastramikryddan och lägg på baguettskivan. Toppa med picklad lök och rostad lök.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto