Ingredienser
Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
-
Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 15.0 g
-
MAILLE Vitvinsvinäger - flaska, 6x500 ml 3.0 g
-
Lök, röd 300.0 g
-
WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 3.0 cl
-
Socker 30.0 g
-
Vatten 4.0 dl
-
Svartpeppar, grovmald 5.0 dg
-
Vitlökspulver 15.0 g
-
Korianderfrö, malen 10.0 g
-
Rökt paprikapulver 10.0 g
-
Rapsolja 2.0 g
-
Rädisa 250.0 g
-
Bröd, baguette 15 cm 2.0 st
-
Lök, rostad 40.0 g
Förberedelser
-
Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök
- Blanda HELLMANN’S Majonnäs, KNORR Lökfond, koncentrerad och vitvinsvinäger.
- Pickla rödlölken genom att koka upp WINNBORGS Ättiksprit 12%, Socker och 1 dl vatten. Låt svalna. Lägg i löken och förvara i kyl.
- Mixa grovmalen peppar med vitlökspulver, koriander, paprikapulver, 2 dl vatten och rapsolja till en pastramikrydda.
- Dela rädisorna på hälften och skiva Baguetten.
- Klicka på lite lökmajonnäs på baguettskivorna. Doppa rädisorna i pastramikryddan och lägg på baguettskivan. Toppa med picklad lök och rostad lök.