Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök

  • Knorr Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 15.0 g
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 200.0 g
  • Vinäger, vitvin 3.0 g
  • Lök, röd 300.0 g
  • WINBORGS Ättiksprit 12%, 8 x 1 L 3.0 cl
  • Socker 30.0 g
  • Vatten 4.0 dl
  • Knorr Professional Peppar kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Vitlökspulver 15.0 g
  • Korianderfrö, malen 10.0 g
  • Rökt paprikapulver 10.0 g
  • Rapsolja 2.0 g
  • Rädisa 250.0 g
  • Bröd, baguette 15 cm 2.0 st
  • Lök, rostad 40.0 g
  1. Brynt lökmajonnäs med rädisa, pastramikrydda och picklad lök

    • Blanda HELLMANN’S Majonnäs, KNORR Lökfond, koncentrerad och vitvinsvinäger.
    • Pickla rödlölken genom att koka upp WINNBORGS Ättiksprit 12%, Socker och 1 dl vatten. Låt svalna. Lägg i löken och förvara i kyl.
    • Mixa Knorr Professional Peppar kryddpuré med vitlökspulver, koriander, paprikapulver, 2 dl vatten och rapsolja till en pastramikrydda.
    • Dela rädisorna på hälften och skiva Baguetten.
    • Klicka på lite lökmajonnäs på baguettskivorna. Doppa rädisorna i pastramikryddan och lägg på baguettskivan. Toppa med picklad lök och rostad lök.