Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rött ris med bacon och collard greens

  • Bacon, tärnad 225.0 g
  • Lök, tärnad 150.0 g
  • Grönkål, strimlad 350.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 25.0 g
  • Ris, långkornigt 400.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 800.0 g
  • Vatten 225.0 ml
  • Knorr Oxfond, koncentrerad 6 x 1L 25.0 g
  • Persilja, hackad 30.0 g
  1. Rött ris med bacon och collard greens

    • Stek baconet krispigt och lyft upp det ur stekpannan med en hålslev och låt fettet ligga kvar.
    • Stek lök, grönkål och Knorr Professional Vitlök kryddpuré lite mjukt i baconfettet.
    • Tillsätt ris, vatten, Knorr Oxfond och Knorr Tomatino. Låt småkoka under lock i cirka 20 minuter.
    • Lägg upp i en skål och strö över bacon och persilja.