Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till fisken

  • Hokifile 2.5 kg
  • Vatten 10.0 g
  • Purjolök 240.0 g
  • Crème Fraiche 150.0 g

Till servering

  • Morot, riven 1.2 kg
  • Vatten 10.0 g
  • Rapsolja 50.0 ml
  • FÄRDIG MÄNGD POTATISMOS 4KG
  • Morot, riven
  • Crème Fraiche 150.0 g
  1. Till fisken

    • Rör ut såstorrvaran i vatten och koka upp. Tillsätt creme fraicke och tunnt skivad purjolök. OBS! Såsen skall vara tjock för att inte kunna tunnas ut vid matlagning.
    • Lägg fryst fisk i GN-bleck. Fördela ca 1,5 liter sås över fisken. Grädda i 150°c till 60°c innertemperatur på fisken, ca 30 minuter. Alternativt kan purjolöken läggas i botten på blecken och såsen slås över fisken.
  2. Till servering

    • Riv morötterna och blanda med dressingen.
    • Bjud potatismos och råkost.