Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till fisken

  • Hokifile 2.5 kg
  • Knorr Lemonesås 1 x 3 kg 290.0 g
  • Vatten 1.0 l
  • Purjolök 240.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 150.0 g

Till servering

  • Morot, riven 1.2 kg
  • Knorr Dressingmix, Ört & Lök 3 x 0,8 kg 20.0 g
  • Vatten 1.0 dl
  • Rapsolja 0.5 dl
  • FÄRDIG MÄNGD POTATISMOS 4KG
  1. Till fisken

    • Rör ut såstorrvaran i vatten och koka upp. Tillsätt Knorr Fraiche 24% och tunnt skivad purjolök. OBS! Såsen skall vara tjock för att inte kunna tunnas ut vid matlagning.
    • Lägg fryst fisk i GN-bleck. Fördela ca 1,5 liter sås över fisken. Grädda i 150°c till 60°c innertemperatur på fisken, ca 30 minuter. Alternativt kan purjolöken läggas i botten på blecken och såsen slås över fisken.
  2. Till servering

    • Riv morötterna och blanda med dressingen.
    • Bjud potatismos och råkost.