Färsbiffar med Cold Base skysås
Här ett enkelt recept på en god skysås! Blanda kallt vatten med Knorr Cold Base stärkelse, låt såsbasen kallreda i 5 minuter. Tillsätt Knorr PROFESSIONAL Demi Glace, Knorr Lökfond, Knorr Kryddpasta Timjan och övriga smaksättare. Detta är ett fantastiskt snabbt och effektivt sätt att göra sås på, utan att hantera värme före uppvärmning.

Ingredienser
Färsbiffar med Cold Base skysås
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Till basen
Vatten
/l
1.0 l
0%
Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg
/g
60.0 g
0%

Tillsätt
Knorr Professional Demi-Glace 8 x 1 L
/ml
180.0 ml
0%
Vinäger, balsam
/g
75.0 g
0%
KNORR Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
20.0 g
0%

Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg
/g
15.0 g
0%

Salt
/g
6.0 g
0%
Svartpeppar, grovmald
/g
4.0 g
0%
Socker
/g
30.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Till basen
-
Vatten 1.0 l
Tillsätt
-
Knorr Professional Demi-Glace 8 x 1 L 180.0 ml
-
Vinäger, balsam 75.0 g
-
Salt 6.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 4.0 g
-
Socker 30.0 g