Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kyckling med curry och blomkål

  • Kycklingkött, strimlat 1.3 kg
  • Knorr Professional Curry kryddpuré 2 x 0,75 kg 80.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Milda Professional Matfett, Mjölkfritt 4 x 2,5 kg 50.0 g
  • Blomkål, i buketter 800.0 g
  • Broccoli, i små buketter 500.0 g
  • Lök, skivad 350.0 g
  • Sötpotatis, skalad tärnad 600.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong Ekologisk, pulver 1 x 5kg 80.0 g
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 1.0 l
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 20.0 g
  • Ost, riven 150.0 g
  1. Kyckling med curry och blomkål

    • Sätt ugnen på 165°
    • Blanda curry, vitlök, matfett och kyckling. Låt marinera en stund
    • Blanda samman buljongen med Rama Professional Mat 15% och Knorr Cold Base-pulver.
    • Bryn kycklingen och blanda den med grönsakerna i ett bleck. Slå över grädden.
    • Toppa med ost.
    • Låt stå i ugnen i ca 25 minuter.