Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Potatisgratäng med konfiterad anka

  • Anka, lår 500.0 g
  • Knorr Cold Base Potatismos, kallrörd 3 x 3 kg 200.0 g
  • Ägg, gula 120.0 g
  • Vatten 8.0 dl
  • Schalottenlök, fint hackad 50.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 15.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Ost, parmesan riven 150.0 g
  • Ströbröd 30.0 g
  1. Potatisgratäng med konfiterad anka

    • Blanda vatten, äggula, Milda Flytande Margarin och Knorr Umami.
    • Tillsätt Knorr Cold Base Potatismos, kallrörd,under vispning tills det är helt blandat.
    • Tillsätt lök, ankkött, ost och färskmalen peppar.
    • Häll massan i ett smort fat och strö över ströbröd (och eventuellt lite av osten).
    • Grädda och gratinera i ugn tills den är genomvarm och gyllene.
    • Servera gärna med en krämig pepparsås och grönsaker efter smak.