+

Koreansk Ramen

  • Ägg (stora, klass A) 5 st

Soppan

Vid servering

  • Nudlar, ramen tillagade 800 g
  • Svamp, shiitake skivade 250 g
  • Svamp, Enoki 250 g
  • Kimchi 300 g
  • Böngroddar 167 g
  • Kinakål, strimlad 250 g
  • Vårlök, skivad 50 g
  • Koriander, färsk hackad 20 g
  • Sesamfrön, rostade 30 g
  1. Koreansk Ramen

    • Koka upp vattnet till äggen. När vattnet kokar, lägg ner äggen och låt dem koka i exakt 6 minuter och 20 sekunder. Ta upp dem genast och skölj dem kalla snabbt.

  2. Soppan

    • Sautera Knorr PROFESSIONAL vitlök och ingefära puré, chilipasta och lök i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin ca 2 minuter. Häll sedan på vatten och Knorr Kycklingfond, och koka upp.


  3. Vid servering

    • Skala äggen och dela dem med en vass kniv. Fördela nudlar, svamp, kimichi, böngroddar, kinakål, salladslök och ägghalvor i serveringsskålar.
    • Häll den heta buljongen över nudlarna och grönsakerna i skålarna.
    • Toppa med rostad lök, koriander och sesamfrön.
+