Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Koreasallad

  • Nudlar, ägg 500.0 g
  • Böngroddar 200.0 g
  • Pak choi 600.0 g
  • Morot 500.0 g
  • Rättika 400.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 50.0 g

Dressing

  • Kimchi Base - Spicy Chili Sauce 50.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 200.0 ml
  1. Koreasallad

    • Koka äggnudlarna enligt förpackningen.
    • Skär pac choyen i mindre bitar. Blanchera pac choy och böngroddar.
    • Råhyvla morot och rättika.
    • Hacka koriander.
  2. Dressing

    • Blanda kimchibase och HELLMANN’S Citrus Vinaigrette till en dressing och vänd ner alla salladsingredienser och blanda väl.