Pasta med sparris och svamp
Sparrisen kommer ursprungligen från en liten, frodig dal i Italien, där de i över 400 år bara hade vuxit på ett 10 hektar stort område och aldrig spridit sig därifrån. Den planteras nu i Kalifornien och säljs till finare restauranger i USA.

Ingredienser
Pasta med sparris och svamp
-
Smör 40.0 g
-
Svamp,skogssvamp blandad färsk 500.0 g
-
Grädde eller gräddalternativ 1.0 l
-
Sparris, grön 1.0 kg
-
Smör, osaltat 100.0 g
-
Ost, parmesan riven 250.0 g
-
Pasta, spagetti (ägg) 1.0 kg
-
Persilja, hackad 150.0 g
Förberedelser
-
Pasta med sparris och svamp
- Skiva svampen och stek i smör.
- Tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré och stek den tillsammans med svampen.
- Tillsätt grädde och låt såsen småkoka tills den tjocknar.
- Koka upp vatten och koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
- Skär sparrisen i fina bitar och tillsätt och låt dem koka med en kort stund.
- Tillsätt MAILLE Senap Dijon Original, ost och smör i såsen och låt det koka tills såsen har en slät konsistens.
- Vänd i pastan och blanda med såsen. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg upp i djupa tallrikar och strö över färsk, hackad persilja före servering.