Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Pasta med sparris och svamp

  • Svamp,skogssvamp blandad färsk 500.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 80.0 g
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 1.0 l
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 100.0 g
  • Sparris, grön 1.0 kg
  • Smör, osaltat 100.0 g
  • Ost, parmesan riven 250.0 g
  • Pasta, spagetti (ägg) 1.0 kg
  • Persilja, hackad 150.0 g
  1. Pasta med sparris och svamp

    • Skiva svampen och stek i Milda Flytande Margarin.
    • Tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré och stek den tillsammans med svampen.
    • Tillsätt Knorr Visp 31% och låt såsen småkoka tills den tjocknar.
    • Koka upp vatten och koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
    • Skär sparrisen i fina bitar och tillsätt och låt dem koka med en kort stund.
    • Tillsätt MAILLE Senap Dijon Original, ost och smör i såsen och låt det koka tills såsen har en slät konsistens.
    • Vänd i pastan och blanda med såsen. Smaka av med salt och peppar.
    • Lägg upp i djupa tallrikar och strö över färsk, hackad persilja före servering.