Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör färsen

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 70.0 g
  • Lök, tärnad 400.0 g
  • Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg 30.0 g
  • Spiskummin malen 4.0 g
  • Kanel malen 8.0 g
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Kycklingfärs 600.0 g
  • SLOTTS Tomatpuré 60.0 g
  • Vatten 800.0 ml
  • Solrosfrön 100.0 g
  • Knorr Köttbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 35.0 g
  • Kamutvete 300.0 g

Vid servering

  • Tortillabröd, medium 10.0 st
  • Tomater 200.0 g
  • Gurka 200.0 g
  • Sallad, isberg strimlad 150.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200.0 g
  1. Gör färsen

    • Fräs lök i några minuter i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin, tillsätt Knorr Kryddpasta Vitlök, spiskummin, Knorr Professional paprikapuré och kanel.
    • Tillsätt kycklingfärs och Knorr Ekologisk Köttbuljong, lågsalt och fräs vidare i ytterligare några minuter.
    • Tillsätt SLOTTS Tomatpuré, kamutvete, solrosfrön, salt och vatten och låt vatten koka in tills kamutvete är färdigt.
    • Justera smak med salt och peppar om så behövs.
  2. Vid servering

    • Servera färsen med tortilla, skurna grönsaker och Knorr Fraiche 24%.