Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör färsen

Vid servering

  • Tortillabröd, medium 10 st
  • Tomater 200 g
  • Gurka 200 g
  • Sallad, isberg strimlad 150 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200 g
  1. Gör färsen

    • Fräs lök i några minuter i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin, tillsätt Knorr Kryddpasta Vitlök, spiskummin, Knorr Professional paprikapuré och kanel.
    • Tillsätt kycklingfärs och Knorr Ekologisk Köttbuljong, lågsalt och fräs vidare i ytterligare några minuter.
    • Tillsätt SLOTTS Tomatpuré, kamutvete, solrosfrön, salt och vatten och låt vatten koka in tills kamutvete är färdigt.
    • Justera smak med salt och peppar om så behövs.
  2. Vid servering

    • Servera färsen med tortilla, skurna grönsaker och Knorr Fraiche 24%.