Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Caesarsallad

  • Bröd, vitt 500.0 g
  • Sallad, roman 1.0 kg
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 500.0 g
  • Ansjovis 30.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 50.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 40.0 g
  • Citron, juice färskpressad 20.0 g
  • Worchestershiresås 20.0 g
  • Ost, parmesan 500.0 g
  1. Caesarsallad

    • Riv salladen i lagom stora bitar och skölj den väl. Slunga vattnet ur salladen.
    • Skär brödet i lagom stora tärningar, vänd dem i Milda Flytande Margarin och rosta dem gyllengula och krispiga.
    • Blanda HELLMAN’S Majonnäs med citron, MAILLE Senap Dijon, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, worcestersås, ansjovis, peppar och eventuellt salt. Vänd ner dressingen i salladen.
    • Servera salladen med brödkrutongerna och hyvlad parmesan.
    • Salladen kan serveras med kött och fisk av olika slag.