Fisk från Mauritius
Mauritius på en tallrik med smak av saffran, senap, vitlök och ingefära.

Ingredienser
Fisk från Mauritius
Beräkna priset för denna maträtt:
Antal portioner
−
+
Pris för maträtten på menyn
Totalkostnad för ingredienserna
kr0.0
Kostnad för en portion
Kostnad för ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Namn
Pris i SEK
Mängd
% Matkostnad för delen
Totala kostnader
Fisk från Mauritius
Vit fisk
/kg
1.5 kg
0%
Paprika, grovt tärnad
/kg
1.0 kg
0%
Lök, tärnad
/g
500.0 g
0%
Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
50.0 g
0%

Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg
/g
50.0 g
0%

Vinäger, vitvin
/g
200.0 g
0%
Gurkmeja
/g
25.0 g
0%
Saffran
/g
1.0 g
0%
Socker
/g
10.0 g
0%
SLOTTS Senap Skånsk 1 x 5,5 kg
/g
250.0 g
0%

Rapsolja
/g
100.0 g
0%
Vatten
/g
500.0 g
0%
Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L
/g
7.0 g
0%
Salt
/g
3.0 g
0%
Svartpeppar, grovmald
/g
2.0 g
0%
Namn på ingrediens
/
Friskrivningsklausul: Angivna priser är bara en indikation, baserade på marknadens grossister. Priser går upp och ner beroende på säsong och tillgång. UFS kan inte på något vis hållas ansvarig för några avvikelser från verkligheten.
Fisk från Mauritius
-
Vit fisk 1.5 kg
-
Paprika, grovt tärnad 1.0 kg
-
Lök, tärnad 500.0 g
-
Vinäger, vitvin 200.0 g
-
Gurkmeja 25.0 g
-
Saffran 1.0 g
-
Socker 10.0 g
-
Rapsolja 100.0 g
-
Vatten 500.0 g
-
Knorr Fiskfond, koncentrerad 6 x 1L 7.0 g
-
Salt 3.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
Förberedelser
-
Fisk från Mauritius
- Blanda Knorr Professional Ingefära kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, socker, vitvinsvinäger, gurkmeja, saffran och SLOTTS Senap Skånsk i en bunke. Blanda väl till en pasta.
- Tillsätt olja i en stekpanna och stek paprika och lök i ca 2 minuter.
- Häll i kryddblandningen i pannan och tillsätt vatten och Knorr Fiskfond. Låt puttra 10 minuter. Rör emellanåt. Smaka av med salt och peppar.
- Stek fisken. Servera grönsakerna i såsen till.