Ingredienser
Fisk från Mauritius
-
Vit fisk 1.5 kg
-
Paprika, grovt tärnad 1.0 kg
-
Lök, tärnad 500.0 g
-
Vinäger, vitvin 200.0 g
-
Gurkmeja 25.0 g
-
Saffran 1.0 g
-
Socker 10.0 g
-
Rapsolja 100.0 g
-
Vatten 500.0 g
-
Salt 3.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
Förberedelser
-
Fisk från Mauritius
- Blanda Knorr Professional Ingefära kryddpuré, Knorr Professional Vitlök kryddpuré, socker, vitvinsvinäger, gurkmeja, saffran och SLOTTS Senap Skånsk i en bunke. Blanda väl till en pasta.
- Tillsätt olja i en stekpanna och stek paprika och lök i ca 2 minuter.
- Häll i kryddblandningen i pannan och tillsätt vatten och Knorr Fiskfond. Låt puttra 10 minuter. Rör emellanåt. Smaka av med salt och peppar.
- Stek fisken. Servera grönsakerna i såsen till.