Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

  1. Till såsen

    • Blanda Knorr Cold Base med salt och Knorr Grönsaksbuljong.
    • Vispa samman Knorr Tomatino och vatten med Knorr Cold Base redning succesivt, låt såsen kallsvälla i 10 minuter. Smaksätt med lök, kryddpastor och citron. Görs såsen i stor volym: Börja med 30% kall vätska, rör på högsta hastighet och tillsätt succesivt redning samt övrig vätska.
    • Smaksätt med lök, timjan, basilika, vitlök, citron och råsocker.
  2. Till tortellinipannan

    • Smörj ett GN-bleck med matfettet och lägg purjolök i botten, fördela fisk utöver purjon och toppa med tortellini.
    • Slå såsen utöver fisk och pasta, se till att all pasta är täckt med sås. Baka i combiugn 80% vid 160 grader i ca 45 minuter beroende på ugn. Ta ut blecket, tryck försiktigt ner pasta som inte täcks av sås med en hål sked, strö över ost och täck GN- bleck med lock, låt dra i 15 minuter före servering.