Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till såsen

  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 60.0 g
  • Salt 20.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 3x1kg 20.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 1.6 kg
  • Vatten 2.4 l
  • Lök, tärnad 240.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Citron, juice färskpressad 40.0 ml
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 40.0 g
  • Knorr Kryddpasta Basilika 2 x 0,34 kg 50.0 g
  • Socker, rå 10.0 g

Till tortellinipannan

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Purjolök 471.0 g
  • Torsk, filé 737.0 g
  • Knorr Tortellini tomat & örtfyllning 1 x 5 kg 600.0 g
  • Riven ost 100.0 g
  1. Till såsen

    • Blanda Knorr Cold Base med salt och Knorr Grönsaksbuljong.
    • Vispa samman Knorr Tomatino och vatten med Knorr Cold Base redning succesivt, låt såsen kallsvälla i 10 minuter. Smaksätt med lök, kryddpastor och citron. Görs såsen i stor volym: Börja med 30% kall vätska, rör på högsta hastighet och tillsätt succesivt redning samt övrig vätska.
    • Smaksätt med lök, timjan, basilika, vitlök, citron och råsocker.
  2. Till tortellinipannan

    • Smörj ett GN-bleck med matfettet och lägg purjolök i botten, fördela fisk utöver purjon och toppa med tortellini.
    • Slå såsen utöver fisk och pasta, se till att all pasta är täckt med sås. Baka i combiugn 80% vid 160 grader i ca 45 minuter beroende på ugn. Ta ut blecket, tryck försiktigt ner pasta som inte täcks av sås med en hål sked, strö över ost och täck GN- bleck med lock, låt dra i 15 minuter före servering.