Menu

Ingredienser

+

Till såsen

Till tortellinipannan


En smidig, örtig och enkel fiskrätt som faller de flesta pastaälskare på läppen. Servera med en fräsch sallad och succén är ett faktum.

...

Förberedelser

  1. Till såsen

    • Blanda Knorr Cold Base med salt och Knorr Grönsaksbuljong.
    • Vispa samman Knorr Tomatino och vatten med Knorr Cold Base redning succesivt, låt såsen kallsvälla i 10 minuter. Smaksätt med lök, kryddpastor och citron. Görs såsen i stor volym: Börja med 30% kall vätska, rör på högsta hastighet och tillsätt succesivt redning samt övrig vätska.
    • Smaksätt med lök, timjan, basilika, vitlök, citron och råsocker.
  2. Till tortellinipannan

    • Smörj ett GN-bleck med matfettet och lägg purjolök i botten, fördela fisk utöver purjon och toppa med tortellini.
    • Slå såsen utöver fisk och pasta, se till att all pasta är täckt med sås. Baka i combiugn 80% vid 160 grader i ca 45 minuter beroende på ugn. Ta ut blecket, tryck försiktigt ner pasta som inte täcks av sås med en hål sked, strö över ost och täck GN- bleck med lock, låt dra i 15 minuter före servering.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny