Glömt bort nyår mitt i all julstress? Ta det lugnt, här hittar du nämligen två riktigt härliga nyårsmenyer för dig och dina gäster. Gott nytt år!
Nyår med hummertaco, kalvfilé och körsbärsclafoutis
Ring ut det gamla året med något minnesvärt. Vi pratar tournedos på kalvinnerfilé serverad med grönsaksragu, pommes fondant, svamprulle, tryffelsky och små men märkbara smakfyrverkerier i munnen. Gott nytt år, helt enkelt!
Clafoutis är en fransk klassiker som får dig att avrunda middagen storstilat. Den här varianten gör vi på körsbär och serverar i nätta portionsformar med ljuvlig vaniljmascarpone och en snabbvariant på romtopf till. Bon appétit och bonne année!
Nyår med skaldjurscocktail, oxfilé och färskostpaj
På årets sista kväll passar en vacker och aptitretande entrérätt med skaldjur utmärkt på Nyårsmenyn.
Hallon, pistage och vit choklad kombinationen är grym. Paj i all ära, men ibland måste man prova något nytt! Här ett annorlunda men enkelt dessert inslag till Nyårsmenyn.
Relaterade produkter (5)
Addera produkt till lista
Gick inte att addera produkt till lista
Ta bort produkt från lista
Gick inte ta bort produkt från lista
Vad du får
- Tillgång till GRATIS kockträning
- De bästa recepten och tipsen av kockar från hela världen
- De senaste mattrenderna