Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Pajdeg sötad 500.0 g
  • Ost, mascarpone eller annan god färskost 200.0 g
  • Choklad, vit riven 200.0 g
  • Hallon, frusna 400.0 g
  • Pistagekärnor hackad 50.0 g
  • Till servering
  • Mynta, blad
  • Röd oxalis
  • Hallon, färska
  • Pistageglass ex. GROM
  1. Gör så här

    • Sätt ugnen på 180°C.
    • Kavla ut pajdegen till en rund form, ca 3-4 mm tjock. Låt stå i frysen i ca 30 minuter.
    • Stryk ut färskost jämnt över pajdegen men spara 1 cm av kanten.
    • Strö över vit choklad, frysta hallon och pistagenötter, och baka i ugnen i ca 10-12 minuter tills kanterna är gyllenbruna.
    • Garnera med färska hallon samt örter och servera med en god pistageglass.