Ingredienser
Gör så här
-
Pajdeg sötad 500.0 g
-
Ost, mascarpone eller annan god färskost 200.0 g
-
Choklad, vit riven 200.0 g
-
Hallon, frusna 400.0 g
-
Pistagekärnor hackad 50.0 g
-
Till servering
-
Mynta, blad
-
Röd oxalis
-
Hallon, färska
-
Pistageglass ex. GROM
Förberedelser
-
Gör så här
- Sätt ugnen på 180°C.
- Kavla ut pajdegen till en rund form, ca 3-4 mm tjock. Låt stå i frysen i ca 30 minuter.
- Stryk ut färskost jämnt över pajdegen men spara 1 cm av kanten.
- Strö över vit choklad, frysta hallon och pistagenötter, och baka i ugnen i ca 10-12 minuter tills kanterna är gyllenbruna.
- Garnera med färska hallon samt örter och servera med en god pistageglass.