Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Chokladkaka

  • Choklad, mörk 70%
  • Smör 240.0 g
  • Ägg 5.0 stk
  • Socker 250.0 g
  • Bakpulver 5.0 g

Karamellmousse

Havtorn

  • Havtornsjuice 15.0 g
  • Apelsinjuice 30.0 g
  • Socker 15.0 g
  • 0.7g Agar agar

Tuile

  • Äggvita (35g) 3.0 st
  • Socker 90.0 g
  • Smör 60.0 g
  1. Chokladkaka

    • Smält smöret och chokladen. Vispa ägg och socker. Rör i de torra ingredienserna. Tillsätt de torra ingredienserna till ägg- och sockerblandningen. Rör ner smör och choklad. (Apply 1/1 GN of the mass to the package).Grädda i 170 grader i 20 minuter. Låt det svalna. Ställ in kakan i kylskåpet innan den serveras.
  2. Karamellmousse

    • Smält karamellen tillsammans med 1 dl mjölk. Häll resten av mjölken i karamellblandningen när den har smält. Mixa moussebasen och salt i en matberedare och tillsätt även karamellmjölksblandningen. Mixa långsamt de första 5 minuterna och avsluta med 10 minuter på hög hastighet.
  3. Havtorn

    • Koka saften och sockret tills sockret är upplöst. Tillsätt agar agar och koka upp. Låt det svalna. Mixa till en slät juice med hjälp av en mixer. Ta bort bubblorna med hjälp av en vakuumförpackare.
  4. Tuile

    • Vispa äggvitorna och sockret lätt. Tillsätt det smälta smöret till äggsmeten. Tillsätt slutligen stärkelsen. Låt den svalna i kylskåpet i minst 4 timmar. Grädda i små bladformar i 180 grader i 6 minuter.