Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Carpaccio

  • Oxfilé eller putsad ryggbiff 600.0 g

Till servering

  • Parmesanmajo
  • HELLMANN´S Majonnäs 200.0 ml
  • Ost, parmesan riven 3.0 msk
  • Olja, oliv 2.0 msk
  • Salt och peppar
  • Sallad
  • Ruccola sallad rensad 70.0 g
  • Ost, parmesan riven eller tunt hyvlad 4.0 msk
  • Solrosfrön, rostade 5.0 msk
  1. Carpaccio

    • Rulla in köttet hårt i plastfilm. Lägg in i frysen ca 2 timmar. 
    • Ta ut köttet och skär i tunna skivor med kniv eller med skärmaskin. 
    • Fördela köttet på 10st tallrikar. 
    • Kan även läggas på smörpapper och frysas in i portioner, låt köttet tina på tallriken. 
  2. Till servering

    • Blanda majonnäs med parmesan, olivolja och peppar och häll upp i exempelvis en dressingflaska och spritsa över köttet. 
    • Garnera med ruccola uppvänd med vinaigrette, parmesan och rostade solroskärnor.