Menu

Ingredienser

+

Chili pickles

Friterad lök

Till servering

Förberedelser

  1. Chili pickles

    • Skiva chili och jalapeno i tunna skivor, vänd dem med ättika och salt. 
    • Låt stå i minst 3 timmar.
     
  2. Friterad lök

    • Värm oljan till 180C. 
    • Skiva löken i 3-5 mm tjocka skivor. 
    • Rör ihop MAIZENA, vetemjöl och vatten. 
    • Doppa löken i frityrsmeten och vänd den sedan i pankon. 
    • Fritera gyllenbrun och salta. Kan med fördel förfriteras på 140C och användas senare.
  3. Till servering

    • Grilla eller stek burgare och bacon. 
    • Blanda samman ingredienser till chilimajo.
    • Täck burgaren med osten så att den smälter. 
    • Grilla på brödet. 
    • Toppa botten på brödet med chilimajo, skuren avokado.
    •  Lägg på burgare, ost och bacon. 
    •  Toppa med picklad chili och nyfriterade lökringar.
       
Produkter
Recept
Favoriter
Meny