Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Påbörja lammgrytan

Koka matvetet

Före servering

  • Bönor, vita kokta 300 g
  • Persilja, blad 100 g
  • Svartpeppar, malen 2 g
  • Salt 8 g
  • Citron, juice färskpressad 100 g
  1. Påbörja lammgrytan

    • Bryn grytbitarna och löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.
    • Lägg köttet och löken i en gryta och häll på vattnet. Tillsätt Knorr Tomatinio och Knorr PROFESSIONAL Kryddpuréer, och koka upp. Sänk värmen till låg och sjud tills köttet är mört. Lägg i rotsellerin och låt den sjuda med i 15 minuter.
  2. Koka matvetet

    • Koka upp Knorr Grönsaksfond och vatten, tillsätt matvetetoch bered enligt instruktion på förpackning.
  3. Före servering

    • Tillsätt matvetet, bönor och citronsaften till grytan. Smaka av och justera kryddningen med salt och peppar. Garnera med persilja.