Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Påbörja lammgrytan

  • Lamm, grytbitar 1.0 kg
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Vatten 1500.0 ml
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 700.0 g
  • Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Rotselleri, tärnad 571.0 g

Koka matvetet

  • Matvete 300.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 60.0 g

Före servering

  • Bönor, vita kokta 300.0 g
  • Persilja, blad 100.0 g
  • Svartpeppar, malen 2.0 g
  • Salt 8.0 g
  • Citron, juice färskpressad 100.0 g
  1. Påbörja lammgrytan

    • Bryn grytbitarna och löken i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.
    • Lägg köttet och löken i en gryta och häll på vattnet. Tillsätt Knorr Tomatinio och Knorr PROFESSIONAL Kryddpuréer, och koka upp. Sänk värmen till låg och sjud tills köttet är mört. Lägg i rotsellerin och låt den sjuda med i 15 minuter.
  2. Koka matvetet

    • Koka upp Knorr Grönsaksfond och vatten, tillsätt matvetetoch bered enligt instruktion på förpackning.
  3. Före servering

    • Tillsätt matvetet, bönor och citronsaften till grytan. Smaka av och justera kryddningen med salt och peppar. Garnera med persilja.