Ingredienser
Peruansk fisk chowder
-
Vit fisk 900.0 g
-
Chili, grön tärnad 15.0 g
-
Vårlök, skivad 60.0 g
-
Majs, frusen 150.0 g
-
Potatis, tärnad 250.0 g
-
Potatis, söt 250.0 g
-
Vatten 9.0 dl
-
Chili, Ancho pulver 3.0 g
-
Lök, tärnad 100.0 g
Garnityr
-
Lime, färsk pressad 60.0 g
-
Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
Förberedelser
-
Peruansk fisk chowder
- Sautera lök i fem minuter i Milda Flytande Mjölkfritt margarin och tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré.
- Tillsätt Knorr Tomatino och chili pulver och sjud i någon minut. Tillsätt vatten, tärnad sötpotatis, potatis och Knorr Fiskfond och sjud vidare under lock tills potatis och sötpotatis börjar mjukna.
- Rör Crème Bonjour Softspread Naturell jämn med Rama Visp 31% tillsätt detta till soppan, rör om och tillsätt majs, grön hackad kärnfri chili, vårlök, koka upp och smaksätt med salt.
- Tillsätt fisk och sjud i ytterligare 4-6 minuter.
-
Garnityr
- Servera soppan med färsk koriander och limebåtar.