Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Peruansk fisk chowder

  • Vit fisk 900.0 g
  • Chili, grön tärnad 15.0 g
  • Vårlök, skivad 60.0 g
  • Majs, frusen 150.0 g
  • Salt 1.0 tsk
  • Potatis, tärnad 250.0 g
  • Potatis, söt 250.0 g
  • Vatten 900.0 ml
  • Chili, Ancho pulver 3.0 g
  • Lök, tärnad 100.0 g
  • Margarin, flytande 40.0 g
  • Grädde eller gräddalternativ 300.0 ml
  • Cream cheese 90.0 g

Garnityr

  • Lime, färsk pressad 60.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g
  1. Peruansk fisk chowder

    • Sautera lök  i matfett i 5 minuter och tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré.
    • Tillsätt Knorr Tomatino och chili pulver och sjud i någon minut. Tillsätt vatten, tärnad sötpotatis, potatis och Knorr Fiskfond och sjud vidare under lock tills potatis och sötpotatis börjar mjukna.
    • Rör cream cheese jämn med grädde tillsätt detta till soppan, rör om och tillsätt majs, grön hackad kärnfri chili, vårlök, koka upp och smaksätt med salt.
    • Tillsätt fisk och sjud i ytterligare 4-6 minuter.
  2. Garnityr

    • Servera soppan med färsk koriander och limebåtar.