Menu

Ingredienser

+

Peruansk fisk chowder

Garnityr

  • Lime, färsk pressad 60.0 g
  • Koriander, färsk (cilantro) 10.0 g

Förberedelser

  1. Peruansk fisk chowder

    • Sautera lök  i matfett i 5 minuter och tillsätt Knorr Professional Vitlök kryddpuré.
    • Tillsätt Knorr Tomatino och chili pulver och sjud i någon minut. Tillsätt vatten, tärnad sötpotatis, potatis och Knorr Fiskfond och sjud vidare under lock tills potatis och sötpotatis börjar mjukna.
    • Rör cream cheese jämn med grädde tillsätt detta till soppan, rör om och tillsätt majs, grön hackad kärnfri chili, vårlök, koka upp och smaksätt med salt.
    • Tillsätt fisk och sjud i ytterligare 4-6 minuter.
  2. Garnityr

    • Servera soppan med färsk koriander och limebåtar.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny