Menu

Ingredienser

+

Till såsen

Vid servering

  • Kolja, filé 1.2 kg
  • Persilja & Mynta
  • Couscous

Förberedelser

  1. Till såsen

    • Sautera löken mjuk i matfettet tills löken är transparant.
    • Tillsätt Knorr Professional Vitlök, ingefära, spiskummin, kanel och gurkmeja, sautera ytterligare några min.
    • Tillsätt cayennepeppar efter behag samt Knorr Tomatino, Knorr Grönsaksbuljong, salt och vatten. Låt sjuda i 10 minuter.
    • Tillsätt kikärtor och koka upp. Smaka av med honung, salt och svartpeppar och låt sjuda i ytterligare någon minut.
  2. Vid servering

    • Ånga fisken tills innertemperaturen håller 49 grader. Värm såsen och slå den över fisken. Toppa fisken med hackad persilja och mynta.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny