Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till såsen

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 20.0 g
  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Ingefära, färsk riven 18.0 g
  • Spiskummin malen 4.0 g
  • Gurkmeja 2.0 g
  • Kanel, hel 2.0 st
  • Cayennepeppar
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 600.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 10.0 g
  • Salt 4.0 g
  • vatten 700.0 ml
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 400.0 g
  • Honung 20.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 15.0 g

Vid servering

  • Kolja, filé 1.2 kg
  • Persilja & mynta
  • Couscous
  1. Till såsen

    • Sautera löken mjuk i matfettet tills löken är transparant.
    • Tillsätt Knorr Professional Vitlök, ingefära, spiskummin, kanel och gurkmeja, sautera ytterligare några min.
    • Tillsätt cayennepeppar efter behag samt Knorr Tomatino, Knorr Grönsaksbuljong, salt och vatten. Låt sjuda i 10 minuter.
    • Tillsätt kikärtor och koka upp. Smaka av med honung, salt och svartpeppar och låt sjuda i ytterligare någon minut.
  2. Vid servering

    • Ånga fisken tills innertemperaturen håller 49 grader. Värm såsen och slå den över fisken. Toppa fisken med hackad persilja och mynta.