Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Färskpotatissallad

  • Potatis, färsk 1.2 kg
  • Milda Flytande Margarin 4 x 2,5 L 100 g
  • Spenat 500 g
  • Bovetekross, rostat 100 g
  • Dill, färsk hackad 100 g
  • Vårlök, skivad 100 g
  • Lök, tärnad 300 g
  • Salt 2 g

Citronvinegrette

  1. Färskpotatissallad

    • Rosta bovetekross i ugnen på 200 grader i 6 minuter, rör om och kör 4 minuter till.
    • Koka potatisen hel tills den är mjuk, låt den svalna.
    • Finhacka löken och stek i Milda Flytande Margarin, låt svalna.
    • Dela potatisen och häll över lök och margarin med lite av saltet.
    • Finhacka dillen och blanda alla ingredienser.
  2. Citronvinegrette

    • Blanda ingredienserna och häll över potatissalladen.